Dinsdag 12 november | 12.15 - 13.45 uur


Een goed verzuimbeleid is essentieel voor een gezonde werkomgeving en een succesvolle bedrijfsvoering. Tijdens deze masterclass vertelt arbeidsrechtadvocaat Kimberley Collée hoe een goed verzuimbeleid eruit zou moeten zien. 

Daarnaast staat zij stil bij perikelen die zich kunnen voordoen tijdens de re-integratie. Denk hierbij aan een werknemer die niet langdurig, maar wel frequent verzuimt. Of de situatie waarbij een werknemer niet meewerkt aan zijn re-integratie en er misschien zelfs een conflict ontstaat. Hoe ga je met dit soort situaties om? 

Onderwerpen die in dat kader tijdens deze masterclass besproken worden, zijn:

  • Hoe ziet een goed verzuimbeleid eruit (preventie, begeleiding en re-integratie)
  • De rol van de bedrijfsarts
  • Re-integratieperikelen
  • Actualiteiten en wetswijzigingen

Kom naar onze masterclasses

Graag nodigen we je uit om deel te nemen aan onze masterclasses. Deze masterclasses vinden plaats in een kleine setting waarin interactie en discussie centraal staan. Terwijl je geniet van de lunch, lichten onze advocaten de juridische kant van een arbeidsrechtelijk thema toe. 

Tijdens en na de presentatie staan we open voor al je vragen en opmerkingen. Omdat onze doelgroep voornamelijk bestaat uit HR-managers en P&O-medewerkers, is er volop ruimte om dieper op het onderwerp in te gaan. 

We kijken ernaar uit om je (opnieuw) te verwelkomen!

Inschrijven voor deze masterclass is alleen mogelijk op uitnodiging.