MENU

Kimberley Collée

Advocaat

Kimberley is gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Ze heeft onder meer veel ervaring op het gebied van (collectieve) ontslagtrajecten, het opstellen van arbeidsovereenkomsten en arbeidsvoorwaardenregelingen, cao-recht, (arbeidsrechtelijk aspect van) fusies en overnames, medezeggenschapsrecht, arbeidsongeschiktheid- en re-integratie. Zij adviseert zowel werkgevers als (buitenlandse) werknemers in uiteenlopende arbeidsrechtelijke kwesties. Is de gang naar de rechter onvermijdelijk? Ook dan bent u bij Kimberley aan het juiste adres.

In complexe juridische vraagstukken dringt Kimberley snel door tot de kern van het probleem. Ze kan snel schakelen, is betrouwbaar, een vlotte spreker en een goede luisteraar. Verder deelt Kimberley graag haar kennis, bijvoorbeeld door het geven van webinars of (incompany) cursussen. 

Voordat Kimberley kwam werken bij RWV Advocaten, deed zij ervaring op als juridisch medewerker en bedrijfsadviseur bij verschillende werkgeversorganisaties/ondernemersorganisaties.

"Mijn passie is het arbeidsrecht. Ik zie het als een uitdaging om een oplossing te bedenken voor complexe juridische problemen. Daarbij is het van belang om soms verder te kijken dan alleen het juridische aspect en te gaan voor een praktische insteek. In relatie tot de cliënten bied ik hun graag een sparringpartner. Ik denk mee, om zo tot een op de klantvraag afgestemde oplossing te komen". 

XpertHR

Kimberley wordt regelmatig ingeschakeld door XpertHR om arbeidsrechtelijke webinars aan HR-professionals te geven. XpertHR is een online platform en geeft toegang tot een compleet overzicht van actuele HR-kennis.

Lidmaatschappen

Vereniging voor Arbeidsrecht

Opleiding

Bachelor Rechtsgeleerdheid en Master Civiel recht (profiel arbeidsrecht) aan de Universiteit van Leiden

Talen

  • Nederlands
  • Engels
Lees meer +
Lees minder
© 2022 RWV