Dit jaar is RWV Advocaten de trotse sponsor van het open toernooi van TV De Boekhorst in Noordwijkerhout. Het RWV Advocaten Open 2018 begint op zaterdag 30 juni en is toegankelijk voor spelers van alle niveaus.

Sport verbindt

TV De Boekhorst en RWV Advocaten zijn al jaren aan elkaar verbonden, nu drie medewerksters van RWV actief lid zijn van de club. Nadine van de Slot, Renate de Regt en Lisanne Bergman (sinds 1 september 2019 niet meer werkzaam bij RWV Advocaten) zijn regelmatig te vinden op de tennisbaan in Noordwijkerhout. Deze persoonlijke betrokkenheid is voor RWV de voornaamste reden om hun naam aan het open toernooi te verbinden.

Tegelijkertijd ziet RWV Advocaten een unieke kans om haar zichtbaarheid en betrokkenheid in de regio van Noordwijkerhout te vergroten. Ronald Verheij, partner en advocaat bij RWV en zelf een fervent liefhebber: “Sport is iets dat mensen verbindt en dat vinden we belangrijk bij RWV”.

Evenement voor breed publiek

Ook TV De Boekhorst is blij met de nieuwe sponsor. “Mooi hoe zakelijke en persoonlijke betrokkenheid tot deze samenwerking hebben geleid”, vindt Frank Uittenbogaard, voorzitter van de sponsorcommissie van de club. Lisanne Bergman, advocaat bij RWV (sinds 1 september 2019 niet meer werkzaam bij RWV Advocaten) en lid van de toernooicommissie van TV De Boekhorst, is een van de initiatiefnemers van de sponsoring: “Mede dankzij de samenwerking tussen RWV Advocaten en TV De Boekhorst kunnen we dit jaar weer een topevenement voor spelers van diverse sterktes en een breed publiek neerzetten.”

Informatie en inschrijven

Het RWV Advocaten Open 2018 op TV De Boekhorst vindt plaats van zaterdag 30 juni t/m zondag 8 juli. Inschrijven kan tot en met 17 juni via toernooi.nl, waar ook meer informatie te vinden is. Op vrijdag 6 juli is de feestavond.

Frank Uittenbogaard (TV De Boekhorst) en Ronald Verheij (RWV Advocaten) ondertekenen de samenwerkingsovereenkomst voor het RWV Advocaten Open 2018