MENU

Nadine van der Slot

Advocaat

“Waar een wil is, is een weg. Dat kreeg ik als dochter van een ondernemer van jongs af aan mee. En zo ga ik ook te werk. Wat uw doel ook is, ik zorg er met u voor dat het linksom of rechtsom wordt behaald.”

Sinds 2009 ondersteunt Nadine werkgevers en werknemers op het gebied van arbeidsrecht. Haar focus binnen het arbeidsrecht ligt op (collectief) ontslagrecht, fusies, overnames, arbeidsongeschiktheid en re-integratie. Naast het arbeidsrecht is Nadine ook gespecialiseerd in het privacyrecht. Zij helpt organisaties dan ook om te (blijven) voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Nadine behaalt met haar juridische kennis en sterke wil het maximale resultaat voor haar cliënten. Nadine is toegankelijk, to the point en resultaatgericht.

Auteur SalarisMagazine

Om haar kennis te delen, schrijft Nadine regelmatig artikelen voor SalarisMagazine. SalarisMagazine is het tijdschrift dat verbonden is aan SalarisNet, het platform voor salarisprofessionals.

Auteur Bloemenkrant

Om haar kennis te delen, schrijft Nadine columns voor De Bloemenkrant. De Bloemenkrant is een onafhankelijk, journalistiek nieuwsmedium in de sierteeltsector.

Opleiding

  • Bachelor Rechtsgeleerdheid 
  • Master Rechtsgeleerdheid.

Talen

  • Engels

Rechtsgebiedenregister NOvA

Nadine van der Slot heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd-(en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Arbeidsrecht:
    Collectief ontslag
    Medezeggenschap

Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Lees meer +
Lees minder
© 2022 RWV