MENU

Ronald Verheij

Advocaat

Ruim vijftien jaar werkzaam bij RWV Advocaten, sinds 2012 als lid van de maatschap. Gespecialiseerd in arbeidsrecht en pensioenrecht, twee nauw verbonden rechtsgebieden die de afgelopen jaren continu in beweging waren.

Ronald staat in arbeidsrechtelijke kwesties zowel werkgevers, van groot tot klein, als werknemers bij met advisering, begeleiding en procesvoering. Uiteraard speelt in de dagelijkse praktijk van Ronald de Wet werk en zekerheid, waarover hij een aantal webinars maakte, een belangrijke rol.

Naast het voeren van de arbeidsrechtelijke praktijk, adviseert en procedeert Ronald over (het wijzigen van) pensioenovereenkomsten, al dan niet verplicht gestelde pensioenregelingen en individuele pensioengeschillen.

Opleiding

  • Nederlands recht

Talen

  • Engels
  • Duits

Rechtsgebiedenregister NOvA

Ronald Verheij heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd-(en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Arbeidsrecht:
    Collectief ontslag
    Medezeggenschap
    Pensioenen

Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Lees meer +
Lees minder
© 2022 RWV