Ook dit jaar is RWV Advocaten weer de trotse hoofdsponsor van het open toernooi van TV De Boekhorst in Noordwijkerhout. Het RWV Advocaten Open 2019 begint op zaterdag 29 juni en is toegankelijk voor spelers van alle niveaus.

Sport verbindt, RWV verbindt

TV De Boekhorst en RWV Advocaten zijn al jaren aan elkaar verbonden, nu drie medewerksters van RWV actief lid zijn van de club. Nadine van de Slot, Renate de Regt en Lisanne Bergman (sinds 1 september 2019 niet meer werkzaam bij RWV Advocaten) zijn regelmatig te vinden op de tennisbaan in Noordwijkerhout. Deze persoonlijke betrokkenheid is voor RWV de voornaamste reden om hun naam aan het open toernooi te verbinden.

Tegelijkertijd ziet RWV Advocaten een unieke kans om haar zichtbaarheid en betrokkenheid in de regio van Noordwijkerhout te vergroten. Ronald Verheij, partner en advocaat bij RWV en zelf een fervent liefhebber: “Sport is iets dat mensen verbindt en dat vinden we belangrijk bij RWV”.

Inschrijven kan nog tot en met 16 juni

Het RWV Advocaten Open 2019 op TV De Boekhorst vindt plaats van zaterdag 29 juni t/m zondag 7 juli. Inschrijven kan tot en met 16 juni via mijnknltb.toernooi.nl, waar ook meer informatie te vinden is. Op vrijdag 5 juli is de feestavond.