Datum: 8 september 2017
Tijdstip: 13.00-18.00 uur
Locatie: RWV Advocaten, Haagweg 149, Leiden

Vorig jaar zijn we gestart met de organisatie van een fietstocht en dat is ons en onze relaties goed bevallen. Zo goed, dat we het dit jaar weer organiseren én er ook een recreatieve toertocht aan toevoegen. Deze gaat minder hard, minder kilometers, maar net zo sportief en gezellig.

We verzamelen om 13.00 uur bij RWV aan de Haagweg 149. Daar staat een lunch voor u klaar en krijgt u een overlevingspakketje mee voor onderweg. Uiteraard maken we onderweg ook een pitstop. We verwachten iedereen rond 17.00 uur terug bij RWV, waar een heerlijk koud drankje voor u klaar staat. Dat heeft u dan ook wel verdiend!

Wielertoertocht 70-80 km

Met een stevige tred en goed kopmanswerk zullen we door Leiden en de Duin- en Bollenstreek racen om op tijd weer terug te zijn voor de borrel!

Recreatieve toertocht 30-40 km

Als u van fietsen houdt, maar het hoeft van u niet zo hard en u wilt onderweg ook gezellig kunnen kletsen, schrijft u zich dan in voor de recreatieve toertocht.

Parkeren bij RWV

Wij beschikken over een eigen parkeerterrein. Mocht u de weg naar RWV (nog) niet weten, u vindt op onze website een routebeschrijving.

Ja leuk, ik ben erbij!

U mag maximaal 2 voorkeuren opgeven. Wij houden zoveel mogelijk rekening met uw eerste voorkeur, maar omdat aan de meeste evenementen een beperking van het aantal deelnemers zit, bestaat de kans dat we moeten schuiven. U ontvangt eerst een bevestiging van uw inschrijving en vervolgens hoort u zo spoedig mogelijk bij welk evenement u bent ingedeeld.