Datum: 19 mei 2017
Tijdstip: 15.00 - 18.30 uur
Locatie: Tennispark Oosthout, Fuchsiastraat 1, Voorhout

Padel, ik hoor u denken, wat is padel? Padel is één van de snelst groeiende sporten ter wereld, zo ook in Nederland. Padel is een combinatie van tennis en squash. U speelt het 2 tegen 2 op een baan met 4 glazen wanden. Het gebruik van de wanden om de baan geeft het spel een extra dimensie. Ze maken dat een onhaalbare bal alsnog haalbaar wordt, maar ook dat gevoel en tactiek nog belangrijker zijn dan bij tennis.

De kleinere baan en het gebruik van de wanden maakt padel een explosieve sport waarbij snelheid en uithoudingsvermogen minder cruciaal zijn. Het is makkelijk op te pakken en de spelregels en puntentelling zijn hetzelfde als bij tennis. Wel gebruikt u een ander racket. Een padelracket is kleiner dan een tennisracket en heeft geen snaren, maar is van fiberglas of carbon.

Om 15.00 uur staat voor u de koffie en thee klaar, waarna we om 15.30 uur starten met het toernooi. U speelt verschillende partijen, met verschillende partners. Om 17.30 uur maken we de score op en kunt u onder het genot van een borrel napraten met partners en tegenstanders.

Wij zorgen voor padelrackets en ballen, zorgt u voor een sportieve outfit en goede zin?

Route en parkeren Tennispark Oosthout

Tennispark Oosthout is gevestigd aan de Fuchsiastraat 1 in Voorhout. Voor een routebeschrijving verwijzen we u naar de website van Tennispark Oosthout. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Ja leuk, ik ben erbij!

U mag maximaal 2 voorkeuren opgeven. Wij houden zoveel mogelijk rekening met uw eerste voorkeur, maar omdat aan de meeste evenementen een beperking van het aantal deelnemers zit, bestaat de kans dat we moeten schuiven. U ontvangt eerst een bevestiging van uw inschrijving en vervolgens hoort u zo spoedig mogelijk bij welk evenement u bent ingedeeld.