Datum: 2 juni 2017
Tijdstip: 12.00-18.00 uur
Locatie: Landgoed & Golfbaan Tespelduyn, Tespellaan 53, Noordwijkerhout

Inmiddels een jaarlijks terugkerend evenement. Voor zowel beginners als gevorderden. De gevorderden spelen 12 holes en met een shotgun-start. We starten dus allemaal tegelijkertijd op verschillende holes.

Heeft u nog nooit gegolfd en heeft u altijd al eens kennis willen maken met de sport? Geeft u zich dan op voor de clinic. Gedurende 2,5 uur leert u onder leiding van een ervaren golfprofessional de basisbeginselen van de golfsport.

U wordt om 12.00 uur in de Huyskamer op landgoed Tespelduyn verwacht. We starten met een lunch, om vervolgens om 13.30 uur de eerste bal af te slaan. De beginners worden rond diezelfde tijd opgehaald voor de clinic.

Om 16.30 uur verwachten we iedereen terug in de Heerenkamer voor de borrel en uiteraard de prijsuitreiking.

Route en parkeren Tespelduyn

Landgoed & Golfbaan Tespelduyn is gevestigd in Noordwijkerhout aan de Tespellaan 53. Voor een routebeschrijving verwijzen we u naar de website van Tespelduyn. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Ja leuk, ik ben erbij!

U mag maximaal 2 voorkeuren opgeven. Wij houden zoveel mogelijk rekening met uw eerste voorkeur, maar omdat aan de meeste evenementen een beperking van het aantal deelnemers zit, bestaat de kans dat we moeten schuiven. U ontvangt eerst een bevestiging van uw inschrijving en vervolgens hoort u zo spoedig mogelijk bij welk evenement u bent ingedeeld.