Datum: 21 september 2017
Tijdstip: 15.00-18.00 uur
Locatie: Jacht-, Skeet- & Trapclub Waalsdorp, Oude Waalsdorperweg, Den Haag

Nieuw in ons programma is het kleiduivenschieten. Kleiduivenschieten bestaat al sinds 1822 en is voortgekomen uit de jacht. Het werd beoefend door de rijkere mensen om ook buiten het seizoen 'in vorm' te blijven. Kleiduivenschieten werd gezien als een extraatje ter afsluiting van de jacht, als oefening of als onderwerp van een weddenschap. Wedden dat u het leuk vindt?

U wordt om 15.00 uur bij Jacht-, Skeet- & Trapclub Waalsdorp verwacht, waar we starten met koffie en thee en een Engelse traktatie. Om 15.30 wagen de verschillende groepen, onder leiding van instructeurs, verspreid over het terrein een poging om de kleiduiven uit de lucht te schieten om vervolgens om 17.00 uur heldhaftige verhalen te delen onder het genot van gin en pies!

Route en parkeren JST Waalsdorp

Jacht-, Skeet- & Trapclub Waalsdorp is gevestigd aan de Oude Waalsdorperweg, Den Haag. Voor een routebeschrijving verwijzen we u naar de website van Jacht-, Skeet- & Trapclub Waalsdorp. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Ja leuk, ik ben erbij!

U mag maximaal 2 voorkeuren opgeven. Wij houden zoveel mogelijk rekening met uw eerste voorkeur, maar omdat aan de meeste evenementen een beperking van het aantal deelnemers zit, bestaat de kans dat we moeten schuiven. U ontvangt eerst een bevestiging van uw inschrijving en vervolgens hoort u zo spoedig mogelijk bij welk evenement u bent ingedeeld.