Dinsdag 18 juni | 12.15 - 13.45 uur


Halverwege het jaar is het een geschikt moment om de recente ontwikkelingen in het arbeidsrecht onder de loep te nemen. Wat is medio 2024 de stand van zaken met betrekking tot: 

  • Het Wetsvoorstel verduidelijking beoordeling arbeidsrelaties en rechtsvermoeden?
  • Het Wetsvoorstel verbetering zekerheid flexibele arbeidskrachten?
  • Het kwalificatievraagstuk: zzp’er of werknemer?
  • Het Wetsvoorstel verplichte vertrouwenspersoon?

Daarnaast komt uiteraard actuele jurisprudentie op het gebied van het ontslagrecht, concurrentiebedingen, pensioen, vakantieperikelen en overige arbeidsrechtelijke thema’s aan bod. 

Tijdens deze masterclass belicht arbeidsrechtadvocaat Ronald Verheij deze belangrijke actualiteiten en bespreekt hij wat deze ontwikkelingen betekenen voor de dagelijkse HR-praktijk.

Kom naar onze masterclasses

Graag nodigen we je uit om deel te nemen aan onze masterclasses. Deze masterclasses vinden plaats in een kleine setting waarin interactie en discussie centraal staan. Terwijl je geniet van de lunch, lichten onze advocaten de juridische kant van een arbeidsrechtelijk thema toe. 

Tijdens en na de presentatie staan we open voor al je vragen en opmerkingen. Omdat onze doelgroep voornamelijk bestaat uit HR-managers en P&O-medewerkers, is er volop ruimte om dieper op het onderwerp in te gaan. 

We kijken ernaar uit om je (opnieuw) te verwelkomen!

Inschrijven voor deze masterclass is alleen mogelijk op uitnodiging.