Wat kunnen onze vastgoed advocaten voor jou betekenen?

Procederen

Op alle terreinen die vastgoed raken, kunnen we voor jou procederen.

Denk aan procedures inzake huur/verhuur of koop/verkoop van (bedrijfs)panden. Ook gaat het om bijvoorbeeld bouwgeschillen bij de rechter of de Raad van Arbitrage, zoals bij problemen rond opleveringen, maar ook huurgeschillen.

Adviseren

De adviespraktijk is een belangrijk onderdeel van ons werk. In veel gevallen kan met een juist advies een procedure worden voorkomen of kan door onze bemiddeling een regeling tot stand komen.

Mediation

In het vastgoed hebben contractspartijen vaak een duurzame relatie. Voor sommige geschillen, zoals burengeschillen of appartementsrechten, biedt mediation een uitkomst.

Voor wie?

Wij werken voor ondernemers, zoals projectontwikkelaars, VVE Beheerders, aannemers, makelaars, architecten en natuurlijk ook voor particulieren.

wat klanten over ons zeggen

Dhr. Dekkers heeft ons zeer accuraat geholpen met de afwikkeling van onze vorige huurovereenkomst (bedrijfsverzamelgebouw) én de servicekostenafrekening hiervan. Zijn adviezen én inzichten waren precies juist. Ook heeft dhr. Dekkers ons geholpen bij het aangaan van een nieuwe overeenkomst.

Elisabeth van der Meulen-Soepboer

Gastouderbureau De Wâlden

Waarom RWV Advocaten?

Wij hebben gespecialiseerde vastgoedadvocaten die de regio bijzonder goed kennen. De directe samenwerking met andere advocaten van ons kantoor zorgt voor een optimale kwaliteit van onze dienstverlening.

MISSCHIEN OOK INTERESSANT VOOR JOU