Het is een bedenkelijk maatschappelijk fenomeen: financieel misbruik van ouderen. De gemeente Leiden en een groot aantal andere maatschappelijk betrokken partijen hebben er op 11 oktober 2022 een Alliantie voor opgericht om inzichten te vergroten, misbruik te voorkomen en elkaar te helpen bij de aanpak daarvan. 

Deze keer te gast in de podcast: Linda van de Oudeweetering, Raymond Fokkens en Birgitte Schelvis

Aan tafel bij presentator Bob Heeren zitten drie van die partijen: notaris Linda van de Oudeweetering, professioneel bewindvoerder Raymond Fokkens en advocaat Birgitte Schelvis. Hoe groot is het probleem? Wat zijn veel voorkomende voorbeelden? Hoe kun je informeren, waarschuwen, voorzorgsmaatregelen treffen en juridische actie ondernemen? 

Podcast: Recht Praten met Advocaten

Waar loop jij als ondernemer tegenaan? En hoe kan het recht daarbij helpen? Je hoort het in deze podcast, in taal die je kunt verstaan! Gesprekken met cli├źnten over wat er in hun onderneming speelt. Een juridisch probleem van een klant of luisteraar, opgelost door een RWV advocaat in de tijd waarin je koffiedrinkt. Praktische raad uit rechtspraak, hapklaar opgediend. Uitleg over hoe het eraan toegaat in de rechtbank. En natuurlijk nuttige maar vooral ook gezellige informatie over RWV Advocaten, het oprecht betrokken kantoor uit Leiden.