MENU

Uitspraken over renteswaps op een rij (aug 2017-jan 2018)
01-03-2018

Er wordt flink geprocedeerd over rentederivaten, waaronder renteswaps. Wij volgen deze procedures op de voet en hebben  de uitspraken in de periode van augustus 2017 t/m januari 2018 voor u op een rij gezet en kort samengevat. We geven daarbij in het overzicht aan welke uitspraken voor de klant positief en welke negatief hebben uitgepakt.

Aan de hand van deze samenvatting kunt u wellicht beoordelen of u uw bank kunt aanspreken op een afgesloten renteswapovereenkomst die niet positief voor u uitvalt of gaat uitvallen. En mocht uw situatie lijken op een procedure waarin de bank in het gelijk is gesteld, dan kan het zijn dat uw specifieke situatie wellicht toch kansrijk is. Laat ons dat voor u beoordelen.

Eerdere samenvattingen van uitspraken over renteswaps

Heeft u behoefte aan professionele bijstand?

Vraagt u zich af of als gevolg van een renteswap geleden schade kunt verhalen op uw bank? Of heeft u een voorstel of aanbod tot voorschot ontvangen en twijfelt u of u deze moet aanvaarden? Matthy van ParidonHarjo Bakker en Marco Anink vormen binnen RWV Advocaten het SWAP-team. Zij adviseren, procederen en publiceren regelmatig over swapzaken.

© 2022 RWV