De curatoren van de Sectie Insolventierecht zijn in februari benoemd in de faillissementen van Stichting STB Zorgt, Van Boeckel & Guldemond B.V. en Compaan Design B.V.

Stichting STB Zorgt

Bij vonnis van het Gerechtshof 's-Gravenhage d.d. 7 februari 2013 is het faillissement van Stichting STB Zorgt uitgesproken met aanstelling van mr. M.M. Hoving als curator.

Failliet dreef een onderneming gericht op het leveren van kraamzorg en het bieden van begeleiding. De activiteiten zijn per 1 december 2012 overgedragen aan STB Kraamzorg B.V.

Van Boeckel & Guldemond B.V.

Bij vonnis van de Rechtbank 's-Gravenhage d.d. 12 februari 2013 is het faillissement van Van Boeckel & Guldemond B.V. uitgesproken met aanstelling van mr. D.A. Beck als curator.

Van Boeckel & Guldemond B.V. voerde een onderhoudsbedrijf, inclusief projectinrichting en renovatie. Het bedrijf is op 24 juli 2012 verkocht aan een bemiddelingsbureau die besloten vennootschappen opkoopt. Een doorstart ligt niet in de lijn der verwachtingen.

Compaan Design B.V.

Bij vonnis van de Rechtbank 's-Gravenhage d.d. 12 februari 2013 is het faillissement van Compaan Design B.V. uitgesproken met aanstelling van mr. H.J. Bakker als curator.

Compaan Design B.V. voerde een zeer high tech onderneming die zich richt op het programmeren van software om FPGAs te vergemakkelijken vanuit de hoog niveau programmeer taal C. De curator onderzoekt of een doorstart tot de mogelijkheden behoort.

Details en openbare verslagen kunt u (binnenkort) vinden op onze website. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met onze faillissementsadministratie.