Kelly als advocaat: ik wil graag de onderneming van A tot Z begrijpen om de ondernemer zo verder te helpen

Ik hou me als advocaat bezig met het ondernemingsrecht en insolventierecht. En dat is niet zo gek, nu mijn voorliefde voor het ondernemerschap met de paplepel is ingegoten. Als jong meisje bracht ik veel tijd door in het autoschadebedrijf van mijn ouders. Ik wil dan ook voor mijn cliënten de verbindende schakel zijn tussen het ondernemerschap en het recht. Zo help ik bijvoorbeeld ondernemers in donkere tijden hun bedrijf weer gezond te maken. Gaat dat niet meer, dan begeleid ik ze naar een zo goed mogelijke beëindiging van de onderneming.

Ook ben ik faillissementscurator. Ik zie van dichtbij waar en hoe het vaak mis gaat. Die kennis zet ik vervolgens weer in bij ondernemers om dat scenario te voorkomen.

Het mooiste compliment dat ik kan krijgen is als een cliënt mij nog een keer wil inschakelen als dat nodig is

Kelly als student-stagiaire begeleider: mooi om te zien dat stagiaires, die ik heb begeleid, vaste collega’s worden

Ik begeleid sinds een aantal jaar student-stagiaires bij RWV. Iedere twee maanden starten er twee nieuwe stagiaires, die ik graag iets wil leren en verder wil helpen in de advocatuur. Het mooiste vind ik het als een stagiaire uiteindelijk in dienst treedt bij RWV en mijn collega wordt. Dat ik mijn steentje heb mogen bijdragen aan die ontwikkeling. 

Kelly in haar vrije tijd: ik loop altijd hard met een persoonlijk of maatschappelijk doel in mijn achterhoofd

Naast mijn werk als advocaat, daag ik mezelf graag sportief uit. Momenteel haal ik veel voldoening uit hardlopen. Het liefst train ik mét een doel en vóór een goed doel. Zo liep ik samen met mijn beste vriend de Marathon van Rotterdam voor het KWF Kankerfonds. Het is zo geweldig om na 42 kilometer helemaal kapot over de finish te komen, wetende dat de challenge is geslaagd, je jezelf optimaal hebt uitgedaagd en ook nog eens geld voor het goede doel hebt opgehaald. Nu is het hardlopen, maar wie weet wat dat over een tijdje is!