Dave als advocaat: ik creëer graag een juridisch kantelpunt, zodat het kwartje de juiste kant opvalt voor mijn cliënt

Ik ben sinds 2007 in dienst bij RWV Advocaten. Inmiddels partner en als advocaat gespecialiseerd in het ondernemingsrecht. Ik houd me tegenwoordig veel bezig met aandeelhoudersgeschillen en zakelijke ontvlechtingen. Dus met de ruzie en geschillen binnen bedrijven tussen bestuurders/aandeelhouders onderling. De combinatie van juridisch complexe materie, de emoties die daarbij loskomen en de persoonlijke contacten die hieruit ontstaan, geeft me ontzettend veel voldoening. Uiteindelijk zorg ik ervoor dat mijn cliënt tevreden is met een eindoplossing en hij een goed gevoel heeft. Dat hij zowel zakelijk, maar ook persoonlijk verder kan als ondernemer.

Ik ben tevreden als ik het uiterste voor mijn cliënt bereik, dat hij heeft gekregen waar hij recht op heeft en het liefst nog een beetje meer. 

Dave in zijn vrije tijd: ik heb de passie voor wijn van mijn vader overgenomen

Het liefst kom ik na een harde dag werken thuis om op mijn gemak te koken voor mijn kinderen of vrienden. Dan neem ik de dag door, ontspan ik en stap ik over naar een andere wereld dan de snelle wereld van ons beroep. 

Ik drink graag een goed glas wijn. Ben een echte wijnliefhebber. Dat heb ik van mijn vader overgenomen. Vroeger al zochten we samen een mooie fles wijn uit in een restaurant. Ik kan genieten van de smaak, maar ook zeker van het verhaal achter de wijn. Waar komt het vandaan? Wie zijn de wijnmakers? Ik lees er veel over en maak eens in de zoveel tijd een mooie wijnreis. 

Ik hou van het goede leven: fijn eten, mooie wijnen, goede muziek en inspirerende reizen. Het liefst in het gezelschap van mijn kinderen en vrienden.