In februari 2014 zijn Weber Koeltechniek B.V. en V.O.F. Van Olst B.V. bij vonnis van de Rechtbank 's-Gravenhage failliet verklaard.

Weber Koeltechniek B.V.

Bij vonnis van de Rechtbank 's-Gravenhage d.d. 4 februari 2014 is surseance van betaling verleend aan Weber Koeltechniek B.V. De surseance is op 5 februari 2014 omgezet in faillissement met aanstelling van mr. drs. M.M. Hoving als curator.

Weber Koeltechniek B.V. is een familiebedrijf gevestigd in Leiden dat zich richtte op koeltechnische installaties, airconditioning en onderhoud op dit terrein. Er waren omstreeks 40 mensen in dienst. Het bedrijf heeft op beperkte schaal een doorstart gemaakt, waarbij het bedrijf in twee delen is opgesplitst en verder is gegaan.

V.O.F. Van Olst B.V.

Bij vonnis van de Rechtbank 's-Gravenhage d.d. 11 februari 2014 is V.O.F. van Olst in staat van faillissement verklaard met aanstelling van mr. H.J. Bakker als curator.

V.O.F. Van Olst exploiteerde een buurtsupermarkt in Den Haag. De winkel was reeds langer dicht. De curator verwacht dan ook niet dat een doorstart gerealiseerd zal worden.


Details en openbare verslagen kunt u (binnenkort) vinden op onze website. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met onze faillissementsadministratie.