MENU

Judith Henstra-Prins

Advocaat

Judith is een geboren en getogen Westlandse uit een echte AGF-ondernemersfamilie. Ze studeerde rechten in Leiden en werd tijdens haar studie verliefd op een ondernemer. Voordat ze in dienst kwam bij RWV, runde zij zeven jaar lang met hem een eigen onderneming. Hier heeft Judith haar mensenkennis, hands on mentaliteit en haar doorzettingsvermogen opgedaan. De onderneming werd volwassen, de advocatuur bleef kriebelen en Judith startte haar carrière bij RWV. 'Door mijn jarenlange ervaring als ondernemer weet ik als geen ander wat er bij het ondernemerschap komt kijken en kan ik denken en handelen als ondernemer. Zo kan ik ondernemers optimaal adviseren en ondersteunen op juridisch vlak'. 

In de afgelopen jaren heeft Judith zich gespecialiseerd in het opstellen en beoordelen van commerciële overeenkomsten. Zij stelt graag samen met u de juiste samenwerkingsovereenkomst, geheimhoudingsovereenkomst, intentieovereenkomst en algemene voorwaarden op. Daarnaast was Judith bij RWV betrokken bij enkele succesvolle bedrijfsovernames waar zij onder andere het opstellen van de koopovereenkomsten op zich neemt.

Judith kijkt verder dan alleen de oppervlakte, verdiept zich in de huidige en toekomstige situatie van uw onderneming en zorgt voor een gedegen benadering vanuit verschillende invalshoeken. Bovendien is Judith prettig in de omgang, kan zij snel schakelen en is zij een echte meedenker.

Opleiding

  • Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Leiden
  • Master Civiel recht aan de Universiteit Leiden

Talen

Engels

Lees meer +
Lees minder
© 2022 RWV