MENU

Koninklijke Brinkman Agro wint prijsvraag
19-03-2013

Tijdens de Tuinbouw Relatiedagen konden bezoekers van de RWV-stand deelnemen aan een prijsvraag. De vraag luidde: “Hoeveel dossiers heeft RWV Advocaten in 2012 in behandeling genomen?”. Uit de vele enthousiaste deelnemers kwam Edwin van Maaren, werkzaam bij Koninklijke Brinkman Agro, handelsbedrijf voor onder andere meststoffen, gewasbeschermingsmiddelen, potten, steenwol, folie en hoezen, als winnaar uit de bus. Hij zat met zijn antwoord van 2100 dossiers het dichtst bij het juiste antwoord van 2111 dossiers en wint met dit antwoord een verwenweekend bij Villa de Duinen in Noordwijk.

Agri & Food specialist Bob van der Veldt zocht Edwin van Maaren op bij Koninklijke Brinkman te ’s‑Gravenzande om hem de prijs te overhandigen.

Tuinbouw Relatiedagen Gorinchem 2013

RWV Advocaten stond ook dit jaar weer met een eigen stand op de beurs, die van 19 t/m 21 februari plaatsvond in de Evenementenhal Gorinchem. Bezoekers konden niet alleen met vragen over agrarische geschillen bij de advocaten terecht, maar ook met vragen over arbeidsrecht, incasso, bestuursrecht, ondernemingsrecht en vastgoed.

De beurs werd met 17.782 bezoekersgoed bezocht en hebben de advocaten veel bezoekers kunnen spreken, zowel bestaande, als nieuwe relaties uit de tuinbouwwereld.

De stand had uiteraard ook dit jaar weer een agrarisch tintje. De in vier kleuren geverfde rozen waren afkomstig van Van Kleef Roses B.V. uit Kudelstaart en W.A.M. Pennings uit Noordwijkerhout had een mand met gladiolenknollen verzorgd. 

© 2022 RWV