MENU
bindend advies, herstelkader, rentederivaten, renteswap, herstelkader rentederivaten, uniform herstelkader, uhk rentederivaten

Uitspraken Bindend Advies Derivatencommissie op een rij
12-10-2021

Heeft u via het UHK een vergoeding voor uw rentederivaat aangeboden gekregen, maar denkt u dat de vergoeding niet conform de regels van het UHK is vastgesteld? En is ook het indienen van bezwaar bij uw bank zonder succes gebleven? Dan kan het lonen om het voorstel van de bank te accepteren, maar met toepassing van Bindend Advies. U bent dan in ieder geval verzekerd van het bedrag dat de bank heeft aangeboden. Stelt de Geschillencommissie MKB-Rentederivaten u in het gelijk, dan ontvangt u bovendien nog het aanvullende bedrag waarop u (kennelijk terecht) stelde recht te hebben. 

Bekijk het overzicht van de Bindend Advies uitspraken

Wilt u meer weten over de Bindend-Advies procedure? Wij volgen deze uitspraken op de voet en hebben ze in een overzicht voor u gezet.  Download het overzicht  van de uitspraken die de Derivatencommissie heeft gewezen.

Uitspraken Bindend Advies

Wilt u meer weten over Bindend Advies?

In het artikel ‘Bindend Advies in het Herstelkader voor uw renteswap: de voorwaarden en voordelen op een rij’ kunt u meer lezen over de regels van Bindend Advies. De regels van Bindend Advies en het UHK luisteren vrij nauw en veel elementen die wel van belang zijn voor een rechtszaak, zijn bij Bindend Advies niet van belang. Daarom adviseren we u om gebruik te maken van gespecialiseerde juridische bijstand.  

Wilt u advies over het aangeboden compensatievoorstel? Neem contact op met ons SWAP-team

Wilt u advies over de aangeboden vergoeding conform het UHK-traject? Wilt u weten of Bindend Advies voor u een optie is en of er bij de rechter misschien meer te halen valt? Neem dan gerust contact op met ons SWAP-team.  Dit team is gespecialiseerd in rentederivaten en adviseert, procedeert en publiceert regelmatig over dit onderwerp.

© 2022 RWV