De Sectie Insolventierecht is bij de volgende faillissementen betrokken.

D.V. B.V.

Bij vonnis van de Rechtbank ’s-Gravenhage d.d. 14 juni 2011 werd mr. H.J. Bakker aangesteld als curator in het faillissement van D.V. B.V.
D.V. B.V. verzorgde displays voor met name de entertainment retail industrie en lijkt het slachtoffer te zijn geworden van de algehele malaise in die sector. Een doorstart wordt niet verwacht.

Constructiebedrijf A.J. Wonders B.V.

Bij vonnis van de Rechtbank 's-Gravenhage d.d. 21 juni 2011 werd mr. O.P. Kuit aangesteld als curator in het faillissement Constructiebedrijf A.J. Wonders B.V. Failliet voerde een reclamebedrijf, in het bijzonder bebording bij sportclubs. De activiteiten lagen reeds enige tijd stil. Een doorstart ligt niet in de lijn der verwachtingen.

Nicolaas Kors B.V.

Bij vonnis van de Rechtbank 's-Gravenhage d.d. 28 mei 2011 werd mr. D.A. Beck aangesteld als curator in het faillissement van Nicolaas Kors B.V. Failliet heeft de tuinrozenkwekerij- en handel die door verschillende oudere generaties Kors werd gedreven voortgezet. De activiteiten van Nicolaas Kors B.V. liggen al vanaf medio 2006 stil.

Details en openbare verslagen kunt u (binnenkort) vinden op de website van ons kantoor. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met onze faillissementsadministratie (071-750 22 45).