Met trots delen wij mee dat Thijs de Jong per 1 januari 2019 is toegetreden tot de maatschap. Thijs is een specialist op het gebied van arbeidsrecht en letselschade en bovenal RWV’er in hart en nieren. Naast zijn loyaliteit kenmerkt hij zich door zijn persoonlijke, vriendelijke en tegelijkertijd daadkrachtige aanpak.

Dat Thijs tot onze maatschap toetreedt, noemt hij zelf “een natuurlijke volgende stap” in zijn loopbaan bij RWV Advocaten die in 2002 begon. Hij groeide sindsdien als advocaat en als mens mee met het kantoor en voelt een grote verbondenheid met de maatschap en waar die voor staat: laagdrempelige en hoogwaardige dienstverlening bieden met het belang van de klant voorop.

Iedere zaak beschouwt hij als een nieuwe les in (mensen)kennis en strategische skills, waardoor hij zich continu blijft ontwikkelen. En dat is nodig, want ook de advocatuur verandert. “In deze tijd van opkomende legal tech moeten wij onze toegevoegde waarde bewijzen. Wij fungeren steeds meer als full service sparringpartner en daar hoort bij dat we onze klanten proactief benaderen en informeren.”

Zonder zijn toga is Thijs vooral echtgenoot en vader van Jelle en Roos. Het liefst brengt hij de zaterdag door langs de lijn bij Jelle, op de club waar hij voorheen zelf ook fanatiek voetbalde.