Wie is Thijs de Jong? Wat is zijn rol bij RWV, hoe pakt hij een arbeidsconflict aan en wat doet Thijs in zijn vrije tijd?

Thijs als advocaat: middel nummer 1 om een arbeidsconflict te beslechten is communicatie

Ik ben partner bij RWV en als advocaat gespecialiseerd in arbeidsrecht en letselschade. Ik ben een probleemoplosser voor ondernemers en werknemers. En help bij vraagstukken rond ontslag, reorganisaties, de statutair bestuurder en fusies & overnames. Mijn aanpak? Helder communiceren. Open zijn over wat niet kan en vol inzetten op wat wél kan.

Met mijn ervaring kan ik klanten beter en sneller helpen. Ik vind het dan ook mooi om te zien dat ik de problemen van mijn cliënten van hun bordje op mijn bordje kan trekken, zodat ze een paar kilo lichter de deur uit lopen.

Thijs in zijn vrije tijd: het is belangrijk dat je fit en fris blijft tussen je oren

De advocatuur is hard werken en best een stressvol beroep. Gelukkig brengt mijn gezin mij de nodige ontspanning en daarnaast sta ik graag langs de lijn bij mijn club Ter Leede. Om mijn hoofd leeg te maken, stap ik met veel plezier op de racefiets. Rijd ik alleen, dan fiets ik vaak te hard, omdat ik van nature vrij fanatiek ben. Dat zorgt fysiek voor uitputting, maar tussen de oren ben ik op een gegeven moment vanzelf helemaal vrij.