MENU

Pim Sluiter met pensioen
02-10-2017

Onze collega én vriend Pim Sluiter is op 1 oktober 2017 officieel met pensioen gegaan. Hij begon in 1976 en is dus meer dan 40 jaar advocaat geweest. Pim is één van de grondleggers van het kantoor RWV Advocaten. Hij was, is en zal altijd een boegbeeld van ons bedrijf zijn.

Pim heeft zijn sporen verdiend als advocaat in honderden zaken waarin hij met een ongekende deskundigheid en vooral ook energie alle mogelijke juridische en vooral creatieve wegen zocht en vond om zijn cliënten optimaal te kunnen helpen. Pim is precies, accuraat en zit vol humor. Hij heeft het serieuze leven altijd op tijd kunnen relativeren.

Naast zijn werk als advocaat trad hij ook op als arbiter, bindend adviseur en als rechter-plaatsvervanger. Verder was hij in tal van besturen actief. Binnen de maatschap van RWV toonde Pim zich steevast een wijze, verbindende vennoot. Met zijn onmisbare hulp wist het kantoor een blijvende plek in de top van de advocatenkantoren in Leiden, de Duin- en Bollenstreek, het Westland en zelfs grote andere delen van Nederland én daarbuiten te veroveren.

We missen Pim nu al op kantoor, maar hij woont in onze harten en ook overigens in de buurt van RWV zodat we hem nog vaak zullen zien en spreken.

RWV is trots op Pim en wenst hem een fantastisch pensioen.

© 2022 RWV