In de maand december 2013 zijn de volgende bedrijven failliet gegaan: Rijan Distributie B.V., Risponsa B.V. en Green Import B.V.

Rijan Distributie B.V.

Bij vonnis van de Rechtbank 's-Gravenhage d.d. 3 december 2013 is het faillissement van Rijan Distributie B.V. uitgesproken met aanstelling van mr. K.E. Beerlage als curator.

Risponsa B.V.

Bij vonnis van de Rechtbank 's-Gravenhage d.d. 10 december 2013 is het faillissement van Risponsa B.V. uitgesproken met aanstelling van mr. K.E. Beerlage als curator.

De activiteiten is beide faillissementen waren al gestaakt. Een doorstart is dan ook niet mogelijk. De curator zal nog vorderingen incasseren en de oorzaken van de faillissementen nader onderzoeken.

Green Import B.V.

Bij vonnis van de Rechtbank 's-Gravenhage d.d. 10 december 2013 is het faillissement van Green Import B.V. uitgesproken met aanstelling van mr. H.J. Bakker als curator.

Green Import B.V. voert een onderneming welke een vanuit bamboevezels gemaakte vervanger voor hardhout importeert. Intussen is een beperkte doorstart tot stand gekomen.


Details en openbare verslagen kunt u (binnenkort) vinden op onze website. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met onze faillissementsadministratie (071-750 22 45).