In februari zijn Glomos B.V., Vadepo Boomkwekerij-Export B.V. en Volhuis Groep B.V. bij vonnis van de Rechtbank 's-Gravenhage failliet verklaard.

Glomos B.V.

Bij vonnis van de Rechtbank 's-Gravenhage d.d. 3 februari 2015 is Glomos B.V. in staat van faillissement verklaard met aanstelling van mr. H.J. Bakker als curator.

Glomos B.V. (oprichting 2006) had als primaire dienst het leveren van online werkplekken voor het MKB. Het online werkplekconcept maakte het mogelijk om reguliere ICT investeringen om te buigen in exploitatielasten waar een klant zijn voordeel mee kon doen.

De activiteiten van de onderneming liggen sinds februari 2014 stil.

Vadepo Boomkwekerij-Export B.V.

Bij vonnis van de Rechtbank ’s-Gravenhage d.d. 24 februari 2015 is Vadepo Boomkwekerij-Export B.V. in staat van faillissement verklaard met aanstelling van mr. H.J. Bakker als curator.

Vadepo Boomkwekerij-Export B.V. kweekte bomen met name voor hoveniers. Over een doorstart wordt nog gesproken.

Volhuis Groep B.V.

Bij vonnis van de Rechtbank ’s-Gravenhage d.d. 3 februari 2015 is Volhuis Groep B.V. in staat van faillissement verklaard met aanstelling van mr. K.E. Beerlage als curator.

De vennootschap participeerde via haar dochters in diverse te ontwikkelen projecten. De activiteiten in de meeste dochters zijn echter gestaakt of overgedragen. Via één dochter-vennootschap wordt nog geparticipeerd in een verhuurd pand in Utrecht. De curator onderzoekt de mogelijkheden van verkoop van de aandelen in deze dochtervennootschap.

Details en openbare verslagen kunt u (binnenkort) vinden op onze website. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de faillissementsadministratie.