MENU

Webinar Rentederivaten; wel de lasten, niet de lusten (1)
28-05-2018

Heeft u een rentederivaat afgesloten, de rente al 10 jaar lang zien dalen en daar niet van geprofiteerd? Is het u inmiddels ook duidelijk dat de bank u bijna niets heeft verteld over de haken en ogen van uw renteswap? Heeft u gehoord van een compensatieregeling? En misschien heeft u al gehoord dat u in aanmerking komt voor zo’n compensatie? Of een voorschot? Of juist niet? Misschien wilt u weten of de aangeboden vergoeding wel goed is berekend – en of er bij een gang naar de rechter niet véél meer te halen valt? Of bent u bang dat uw vordering misschien al verjaard is? Misschien heeft u geen renteswap, maar een heel bijzonder exotisch klinkend rentederivaat en u wilt daarover meer weten? 

Bekijk deze serie van 12 webinars waarin Marco Anink u meer vertelt over welke schade u vergoed kunt krijgen!

Het SWAP-team

Wilt u advies over de aangeboden vergoeding conform het UHK-traject? Of wilt u weten of er bij de rechter misschien meer te halen valt? U kunt met al uw vragen terecht bij het SWAP-team van RWV: Matthy van Paridon, Harjo Bakker en Marco Anink.

Dit team is gespecialiseerd in rentederivaten, waaronder renteswaps. Het SWAP-team adviseert, procedeert en publiceert regelmatig over dit onderwerp. Daarnaast begeleidt het SWAP-team diverse klanten bij het UHK-traject en onderhandelen wij met de bank, bijvoorbeeld in het kader van herfinancieringen.

© 2019 RWV