Advies over het opstellen van huwelijkse voorwaarden voordat je gaat trouwen?

Ga je trouwen? Dan is het verstandig om deskundig advies over de inhoud van huwelijkse voorwaarden voorafgaand aan het huwelijk of tijdens het huwelijk in te winnen. Een gedegen advies vooraf over de mogelijke consequenties van de bepalingen in de huwelijkse voorwaarden als het huwelijk zou eindigen in een scheiding kan immers veel problemen voorkomen.

vragen over de afwikkeling van jouw huwelijkse voorwaarden?

Met onze expertise zijn onze echtscheidingsadvocaten in staat alle facetten van een afwikkeling van jouw huwelijkse voorwaarden te doorgronden en je bij een eventuele procedure bij te staan. Bovendien beschikken wij over een ruim netwerk van zo nodig in te schakelen deskundigen, zoals pensioendeskundigen, accountants, fiscalisten en notarissen.

DOWNLOAD ONS STAPPENPLAN SCHEIDING

Een scheiding is een ingrijpende gebeurtenis in een mensenleven, maar is ook de start van een nieuw bestaan. Om een nieuwe start te kunnen maken, is het belangrijk om de relatie op verantwoorde wijze af te sluiten. Zonder goed einde immers geen goed begin. Daarom voor jou een stappenplan om je relatie stap voor stap af te sluiten. 

Download stappenplan

misschien ook interessant voor jou