MOSS. Leiden B.V. en MOSS Brabantse Wal B.V.

Op 2 april 2024 zijn MOSS. Leiden B.V. en MOSS. Brabantse Wal B.V. in staat van faillissement verklaard, met aanstelling van mr. W.J.N. Kloots tot curator. MOSS. Leiden B.V.en MOSS Brabantse Wal B.V. exploiteerde vennootschappen die zagen op het duurzaam vervoeren van pakketten. De bedrijfsvoering is inmiddels gestaakt. De curator zal dit en de verdere achtergronden van het faillissement nader onderzoeken.

MOSS. Last Mile Heroes B.V.

Op 9 april 2024 is MOSS. Last Mile Heroes B.V. in staat van faillissement verklaard, met aanstelling van mr. W.J.N. Kloots tot curator. MOSS. Last Mile Heroes B.V. exploiteerde een vennootschap die zag op het aanbieden van duurzame koeriersdiensten en het uitvoeren van holdingsactiviteiten. De bedrijfsvoering is inmiddels gestaakt. De curator zal dit en de verdere achtergronden van het faillissement nader onderzoeken. 

Meer informatie?

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met onze faillissementsadministratie.

Openbare verslagen

Als je op de hoogte wilt blijven van de stand van zaken in het faillissement, dan kun je de openbare verslagen raadplegen. Deze openbare verslagen worden periodiek door de curator bij de rechtbank ingediend en zijn te vinden op: http://insolventies.rechtspraak.nl/