Buurman & Buurman B.V. stond bekend om haar winkeldemonstraties, promotie en sampling, kookdemonstraties en de “Ditjes en Datjes”. Helaas trof het coronavirus ook deze sector, waardoor Buurman & Buurman zich genoodzaakt zag het faillissement aan te moeten vragen.

RWV’ers Harjo Bakker en Kelly Verheij, specialisten in het insolventierecht, stonden Buurman & Buurman B.V. intensief bij in deze lastige periode, hebben het faillissement aangevraagd en voerden de daaropvolgende gesprekken met de curator.

Buurman & Buurman over RWV: 'Dankzij Harjo en Kelly kozen wij op tijd voor een faillissement'

‘Harjo en Kelly paste – mede gezien hun kennis – perfect bij ons. Ik kan niet anders zeggen dan dat het een plezierige samenwerking was. Ze snapten ons belang en maakten altijd tijd voor ons als we wilden overleggen of vragen hadden. Dankzij Harjo en Kelly hebben wij op tijd gekozen voor een faillissement. Het was geen gemakkelijke keuze, maar uiteindelijk voor zowel het bedrijf als het personeel wel de beste keuze. Door hen wisten wij precies wat wij in deze lastige situatie moesten doen’, aldus Penny Buurman, voormalig bestuurder van Buurman & Buurman.

‘Mede dankzij de kennis, ervaring en specialisatie van Harjo en Kelly, konden zij ons zowel juridisch als over de praktische gang van zaken goed informeren. De samenwerking en de communicatie verliepen uitstekend’, aldus Rob Kruining, accountant van Buurman & Buurman.

Zit uw bedrijf in moeilijkheden en wilt u advies?

Wilt u dat wij, net als bij Buurman & Buurman, u adviseren over uw mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op of een van de overige insolventierechtadvocaten.