Cliënten voerden gezamenlijk, in de vorm van een vennootschap onder firma, een grootschalige bloemenkwekerij. Helaas was het niet mogelijk deze onderneming nog langer rendabel te exploiteren. Cliënten waren genoodzaakt om de onderneming te staken. Helaas bleef er een aanzienlijke schuldenlast over.

RWV’ers Harjo Bakker en Kelly Verheij, specialisten in het adviseren van bedrijven in moeilijkheden, stonden zowel de kwekerij als cliënten in privé intensief bij in deze lastige periode. Harjo en Kelly hebben een buitengerechtelijk akkoord voorbereid, aan de schuldeisers aangeboden en voerden ook de daaropvolgende gesprekken met de schuldeisers. Het bleek nodig te zijn om te dreigen met een dwangakkoord. Gelukkig trok dit de laatste weigeraars over de streep.

Cliënten over RWV

'Toen wij moesten besluiten dat het niet rendabel was om verder te gaan met onze kwekerij hebben wij, via een bekende, voor de hulp van Harjo en Kelly gekozen. Dit bleek voor ons een goede keuze! Harjo en Kelly beschikken over zeer veel kennis, maar buiten dat begrepen ze ons en maakten zij altijd tijd voor ons als we wilden overleggen of vragen hadden.

Het stoppen van het bedrijf was geen gemakkelijke keuze. Mede dankzij Harjo en Kelly is een akkoord gesloten waardoor wij – en onze schuldeisers - verder met ons leven kunnen.’

‘De samenwerking en communicatie met Harjo en Kelly was uitstekend. Het was prettig om met hen te schakelen, zowel juridisch inhoudelijk als over de praktische gang van zaken’, aldus de financieel adviseur van cliënten.

Zit jouw bedrijf in moeilijkheden?

Wil je dat wij je adviseren over jouw mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op of een van de overige insolventierecht advocaten.

Gelet op de privacy van de cliënten in privé zijn er geen namen in de testimonial opgenomen.