MENU

Ciska Elsinga

Familierechtadvocaat en Mfn-registermediator

Ciska heeft een nuchtere kijk op zaken en spreekt klare taal. In haar aanpak is ze transparant en to the point. Ze heeft oog voor de emoties van betrokkenen en komt op voor de belangen van de kinderen. Ze streeft naar oplossingen waaraan geen strijdbijl te pas hoeft te komen en staat haar mannetje in procedures. 'Wilt u de procedure winnen of wilt u het conflict daadwerkelijk oplossen? Er is altijd een oplossing! Samen maken we een diagnose van het conflict en zoeken we naar manieren om het conflict de wereld uit te helpen'.

Ciska heeft recht en bedrijfskunde gestudeerd aan de Rijksuniversiteit in Groningen en is in 2004 beëdigd als advocaat. Na drie jaar algemene praktijk, specialiseerde Ciska zich in het personen- en familierecht in de meest brede zin van het woord.

De rechtbank verwijst regelmatig echtscheidingszaken voor een mediation door naar Ciska, nu ze ruime ervaring heeft als scheidingsmediator. Ook is ze lid van de vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) en geregistreerd Mfn-registermediator.

Bent u ondernemer? Laat u door Ciska bijstaan bij uw scheiding. Ze behandelt daarnaast regelmatig zaken met internationale aspecten. Verder is Ciska bijzondere curator voor minderjarigen en ze wordt regelmatig door de rechtbank tot bijzondere curator benoemd in diverse procedures. Ook voor jeugdcivielrecht, jeugdstrafrecht en psychiatrisch patiëntenrecht kunt u bij Ciska terecht.  

Ciska heeft bijna 10 jaar gewerkt op een klein kantoor in Sneek, daarna heeft zij 4 jaar op een middelgroot kantoor in Gouda gewerkt. Ciska is in 2013 voor de liefde naar Leiden gekomen. 

Lidmaatschappen

  • vFAS: vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators
  • MfN: Mediators federatie Nederland
  • Aspirant lid van de vereniging van collaborative professionals

Opleiding

  • Recht en bedrijfskunde (Rijksuniversiteit Groningen)

Talen

  • Engels
  • Fries
Lees meer +
Lees minder
© 2017 RWV