Sinds 1 januari 2021 is de Wet Franchise in werking getreden. Deze nieuwe franchisewet heeft als doel de relatie tussen franchisegever en franchisenemer(s) meer in balans te brengen. De invoering van de nieuwe franchisewet betekent ook het herzien van huidige franchiseovereenkomsten.

RWV’er Kelly Verheij, specialist in franchiserecht heeft R.V.E. Plantenhandel intensief bijgestaan in het herzien van de huidige franchiseovereenkomsten en de daaropvolgende gesprekken met haar franchisenemers.

RVE Plantenhandel en RWV

‘Wij vonden in Kelly de ideale partner voor dit langdurige traject. Mede dankzij haar kennis, ervaring en specialisatie in franchise kon zij zowel juridisch als inhoudelijk over de franchise aspecten van ons bedrijf meepraten. Dat was prettig communiceren, zowel voor ons als voor onze franchisenemers', aldus Mark Rooijers, bestuurder van R.V.E. Plantenhandel.

‘Ik kan niet anders zeggen dan dat het een plezierige samenwerking was. Ze snapte ons belang en maakte altijd tijd voor ons als we wilden overleggen of vragen hadden. En daarbij is het ook nog eens een ontzettend aardige dame!’