MENU

Herziening franchiseovereenkomsten voor R.V.E. Plantenhandel
30-03-2021

Sinds 1 januari 2021 is de Wet Franchise in werking getreden. Deze nieuwe franchisewet heeft als doel de relatie tussen franchisegever en franchisenemer(s) meer in balans te brengen. De invoering van de nieuwe franchisewet betekent ook het herzien van huidige franchiseovereenkomsten. 

RWV’ers Joyce Lustberg en Kelly Verheij, specialisten in franchiserecht hebben R.V.E. Plantenhandel intensief bijgestaan in het herzien van de huidige franchiseovereenkomsten en de daaropvolgende gesprekken met haar franchisenemers.

RVE Plantenhandel en RWV

‘Wij vonden in Joyce en Kelly de ideale partners voor dit langdurige traject. Mede dankzij hun kennis, ervaring en specialisatie in franchise konden zij zowel juridisch als inhoudelijk over de franchise aspecten van ons bedrijf meepraten. Dat was prettig communiceren, zowel voor ons als voor onze franchisenemers', aldus Mark Rooijers, bestuurder van R.V.E. Plantenhandel.

‘Ik kan niet anders zeggen dan dat het een plezierige samenwerking was. Ze snapten ons belang en maakten altijd tijd voor ons als we wilden overleggen of vragen hadden. En daarbij zijn het ook nog eens ontzettend aardige dames!’ 

© 2021 RWV