MENU

Expats & Vastgoed

U werkt als expat in Nederland of u wordt als Nederlandse expat uitgezonden naar het buitenland. Een nieuw land, een nieuwe cultuur en nieuwe regels. Een spannende tijd dus! Niet alleen voor u, maar ook voor uw partner en gezin. U wilt dan wel dat een en ander (juridisch) goed is geregeld. Geen probleem, RWV Advocaten heeft de experts 4 expats!

U heeft een huur- of koopwoning

Op het gebied van wonen gelden in Nederland veel bijzondere regels als gevolg van de hoge bevolkingsdichtheid. Wilt u als expat een woning kopen, huren of tijdelijk verhuren, dan gelden vaak dwingende wettelijke regels. Een goed advies vooraf kan achteraf veel ellende voorkomen.

Wij zijn ons bewust van de rechtsverschillen en kunnen u snel en efficiënt adviseren. Meer dan naar een antwoord op uw vraag, streven wij naar de best passende oplossing voor uw situatie. We staan u graag bij in huurzaken, koop van onroerend goed, bouwrecht, ruimtelijke ordening en burenrecht.

Gratis online juridisch spreekuur voor expats

Heeft u een vraag en wilt u deze vrijblijvend en kosteloos aan een advocaat vastgoedrecht voorleggen? Dat kan! Maak een afspraak voor het gratis online juridisch spreekuur dat we iedere laatste dinsdag van de maand van 16.00-17.00 uur organiseren. 

Samen met een advocaat vastgoedrecht bespreekt u in een online gesprek van 15 minuten uw kwestie. Heeft u meer dan 15 minuten nodig, dan kunt u daarna, als u dat wilt, een vervolgafspraak maken.

Gratis juridisch spreekuur voor expats

Partner van:

© 2021 RWV