Waar loop jij als ondernemer tegenaan? En hoe kan het recht daarbij helpen? Je hoort het in deze podcast, in taal die je kunt verstaan! Gesprekken met cliënten over wat er in hun onderneming speelt. Een juridisch probleem van een klant of luisteraar, opgelost door een RWV advocaat in de tijd waarin je koffiedrinkt. Praktische raad uit rechtspraak, hapklaar opgediend. Uitleg over hoe het eraan toegaat in de rechtbank. En natuurlijk nuttige maar vooral ook gezellige informatie over RWV Advocaten, het oprecht betrokken kantoor uit Leiden.

Deze keer te gast in de podcast: Frans van Veen (Proline Nederland)

Frans van Veen, die recht, mens en communicatie als advocaat en mediator graag verbindt, is deze keer mijn gast. Frans is Managing Director bij Proline Nederland, marktleider in het reinigen en renoveren van leidingen voor regen- en afvalwater. En als het nodig is helpt Frans ook zelf een handje mee. 

Hoe houd je de leiding als het om leidingen gaat en als je goed personeel wil motiveren? Wat doe je als die collega's toch naar de concurrent willen of als medewerkers van een concurrent bij jou willen werken? Advocate en specialist Kimberley Collée weet alles van het concurrentie- en relatiebeding. 

Voorkom verstopping in een klein halfuurtje.