Op 31 mei 2018 werd op o.a. Computable.nl en Emerce.nl bekend gemaakt dat QUBE per 1 juni 2018 de activiteiten en medewerkers van Cane overneemt. Beiden al 25 jaar partner van Exact Software. Een traject waar Martijn Hoving van RWV Advocaten hard aan mee heeft gewerkt.

Partijen kiezen RWV

In de afgelopen jaren hebben zowel Cane als QUBE in de markt naam gemaakt. Cane staat onder meer bekend als dé specialist op het gebied van Exact Software add-ons voor commerciële opleidingsorganisaties. Via de overname kan QUBE zijn Exact-portfolio uitbreiden en zich sterker profileren op de markt voor opleidingsorganisaties, hetgeen past binnen de groeistrategie van QUBE. De gecombineerde organisatie telt 32 medewerkers, verdeeld over de vestigingen in Hoofddorp en Rijswijk.

‘We zochten een partij die ons bij het traject kon begeleiden. In Martijn Hoving van RWV Advocaten vonden we de ideale partner’, legt Arjan Slobbe, financieel directeur van QUBE uit. ‘Martijn wist precies wat wij wilden en zorgde voor de juiste toonzetting’, voegt Albert Kooijman, algemeen directeur van QUBE hier aan toe.

Meer weten?

Bent u van plan om uw bedrijf te verkopen of heeft u een bedrijf op het oog om te kopen, neem gerust contact met mij op. Ook voor u zorgen wij dat de samenwerking de juiste vorm krijgt of verzorgen wij de overname van A tot Z!