MENU

Expats & Arbeid

U werkt als expat in Nederland of u wordt als Nederlandse expat uitgezonden naar het buitenland. Een nieuw land, een nieuwe cultuur en nieuwe regels. Een spannende tijd dus! Niet alleen voor u, maar ook voor uw partner en gezin. U wilt dan wel dat een en ander (juridisch) goed is geregeld. Geen probleem, RWV Advocaten heeft de experts 4 expats!

Aangaan of beëindigen van de arbeidsovereenkomst

Als uw werkgever uw arbeidsovereenkomst wil beëindigen, is de eerste vraag of dit zomaar kan! En u vraagt zich waarschijnlijk af of u als expat recht heeft op een ontslagvergoeding of WW-uitkering? U zit met veel vragen en dan is het belangrijk om te weten wat u juist wel en vooral niet moet doen.

Onze arbeidsrechtadvocaten zijn gespecialiseerd in de voor u als expat gelden afwijkende regelgeving en uw bijzondere (juridische) positie. Wij kunnen u - en uw werkgever - tijdens alle fasen van de arbeidsrelatie van dienst zijn. Zo kunnen wij u adviseren in geval van een (dreigend) ontslag, maar ook bij het aangaan en opstellen van een arbeidsovereenkomst.

Partner van:

© 2022 RWV