MENU

Expats & Arbeid

Je werkt als expat in Nederland of je wordt als Nederlandse expat uitgezonden naar het buitenland. Een nieuw land, een nieuwe cultuur en nieuwe regels. Een spannende tijd dus! Niet alleen voor jou, maar ook voor je partner en gezin. Je wilt dan wel dat een en ander (juridisch) goed is geregeld. Geen probleem, RWV Advocaten heeft de experts 4 expats!

Aangaan of beëindigen van de arbeidsovereenkomst

Als je werkgever jouw arbeidsovereenkomst wilt beëindigen, is de eerste vraag of dit zomaar kan! En je vraagt je waarschijnlijk af of je als expat recht hebt op een ontslagvergoeding of WW-uitkering? Je zit met veel vragen en dan is het belangrijk om te weten wat je juist wel en vooral niet moet doen.

Onze arbeidsrechtadvocaten zijn gespecialiseerd in de voor jou als expat gelden afwijkende regelgeving en jouw bijzondere (juridische) positie. Wij kunnen jou - en jouw werkgever - tijdens alle fasen van de arbeidsrelatie van dienst zijn. Zo kunnen wij je adviseren in geval van een (dreigend) ontslag, maar ook bij het aangaan en opstellen van een arbeidsovereenkomst.

Partner van:

© 2022 RWV