MENU

Expats & Arbeid

U werkt als expat in Nederland of u wordt als Nederlandse expat uitgezonden naar het buitenland. Een nieuw land, een nieuwe cultuur en nieuwe regels. Een spannende tijd dus! Niet alleen voor u, maar ook voor uw partner en gezin. U wilt dan wel dat een en ander (juridisch) goed is geregeld. Geen probleem, RWV Advocaten heeft de experts 4 expats!

Aangaan of beëindigen van de arbeidsovereenkomst

Als uw werkgever uw arbeidsovereenkomst wil beëindigen, is de eerste vraag of dit zomaar kan! En u vraagt zich waarschijnlijk af of u als expat recht heeft op een ontslagvergoeding of WW-uitkering? U zit met veel vragen en dan is het belangrijk om te weten wat u juist wel en vooral niet moet doen.

Onze arbeidsrechtadvocaten zijn gespecialiseerd in de voor u als expat gelden afwijkende regelgeving en uw bijzondere (juridische) positie. Wij kunnen u - en uw werkgever - tijdens alle fasen van de arbeidsrelatie van dienst zijn. Zo kunnen wij u adviseren in geval van een (dreigend) ontslag, maar ook bij het aangaan en opstellen van een arbeidsovereenkomst.

Gratis online juridisch spreekuur voor expats

Heeft u een arbeidsrechtelijke vraag en wilt u deze vrijblijvend en kosteloos aan een arbeidsrechtadvocaat voorleggen? Dat kan! Maak een afspraak voor het gratis online juridisch spreekuur dat we iedere laatste dinsdag van de maand van 16.00-17.00 uur organiseren. 

Samen met een arbeidsrechtadvocaat bespreekt u in een online gesprek van 15 minuten uw kwestie. Heeft u meer dan 15 minuten nodig, dan kunt u daarna, als u dat wilt, een vervolgafspraak maken.

Partner van:

© 2021 RWV