Wie is Nadine van der Slot? Wat is haar kracht als advocaat en waar staat ze voor? Wie maken haar gelukkig? En wat doet ze naast haar werk als advocaat?

Nadine als advocaat: ingewikkelde materie begrijpelijk maken

Als specialist in het arbeidsrecht houd ik mij bezig met arbeidsvoorwaarden en adviseer ik onder andere bij ontslag en arbeidsongeschiktheid. Ik sta werkgevers en werknemers bij. Hierdoor ken ik beide zijden van de onderhandelingstafel en kan ik me goed verplaatsen in de andere partij. Verder ben ik expert in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), het privacyrecht van Nederland. Ik geef mijn cliënten geen juridisch ingewikkelde lange antwoorden op hun vragen. Ik houd van korte adviezen, geschreven in begrijpelijke taal! Daar komen mijn cliënten verder mee. 

Sterke wortels in de bloemensector

Als dochter van een kweker heb ik niet alleen geleerd hard te werken, ik ben ook nuchter en to the point. Een bijkomend voordeel is dat ik de bloemensector goed ken. Een sector waar veel van mijn cliënten actief in zijn. Ik weet hoe die ondernemers zich voelen en tegen welke uitdagingen ze aan lopen. 

Omdat ik als klein meisje al op de veiling kwam, ken ik het terrein en de bedrijven die daar zitten goed. 

Nadine in haar vrije tijd: ik ben een bezige bij, stilzitten kan ik niet

Ik heb samen met Wouter drie kinderen. Twee meiden en een jongen. Zij zijn mijn alles! Het combineren van werk en privé gaat mij inmiddels goed af! Ik heb een goede balans gevonden in het werk als advocaat en het moeder zijn. Na een drukke dag kun je me regelmatig vinden in de sportschool The Right Move waar ik graag dans. Ook sta ik graag op de tennisbaan bij de Boekhorst. Daarnaast doe ik ook vrijwilligerswerk. Zo zit ik in het bestuur van VVSB Promotion, de businessclub van VVSB, de voetbalclub in Noordwijkerhout en ben ik vrijwilliger bij de plaatselijke carnavalsvereniging, de Kaninefaaten. Een bezige bij dus!