Op 26 maart werd de participatie afgerond waarmee Van Maanen Food Groep en gefeliciTAART.nl hun samenwerking voor de toekomst vorm hebben gegeven. Een traject waar overnamespecialist Matthy van Paridon (managing partner) van RWV Advocaten de afgelopen maanden hard aan heeft gewerkt.

Partijen kiezen RWV

In de afgelopen jaren hebben de samenwerkende partijen ieder op hun eigen wijze naam gemaakt. gefeliciTAART.nl is marktleider in de verkoop van taarten via het internet. Van Maanen heeft als grootste ambachtelijke bakkerij van Nederland ruim 50 winkels verspreid door het Westen van het land. De samenwerking vergroot de slagkracht van gefeliciTAART.nl en bundelt internetkennis aan productkennis.

‘Op heel natuurlijke en ongedwongen wijze maakten wij kennis met de man achter gefeliciTAART.nl. We zochten dan ook een partij die ons in de ontstane harmonie bij dit traject kon begeleiden. In Matthy van Paridon vonden we de ideale partner’, legt Henk-Jan van Maanen, mede-directeur van Van Maanen Food Groep uit. ‘Hij heeft de samenwerking vorm gegeven op een wijze die recht doet aan de belangen van beide partijen, zonder de zaken onnodig op de spits te drijven. Hij was betrokken, altijd beschikbaar en dwong ons -terecht- tot eenduidige instructies. Oók die samenwerking verliep geweldig’.

Meer weten?

Bent u van plan om net als Van Maanen en gefeliciTAART.nl een samenwerking aan te gaan, wilt u uw bedrijf verkopen of heeft u een bedrijf op het oog om te kopen, neem gerust contact met mij op. Ook voor u zorgen wij dat de samenwerking de juiste vorm krijgt of verzorgen wij de overname van A tot Z!