Uit het onderzoek van Venturis Consulting Group naar de ontwikkelingen van regionale Nederlandse advocatenkantoren blijkt dat we bovenaan staan als het gaat om het aantal fusies en overnames per advocaat in de regio Leiden. Daarmee verdienen we een plek in de landelijke lijst regionale dealmakers, en daar zijn we trots op.

Regionale dealmakers van Nederland

Venturis Consulting Group, een wereldwijd opererend management consultingbureau voor de juridische sector, deed onlangs onderzoek naar de ontwikkelingen van Nederlandse advocatenkantoren in de regio. Dit zijn kantoren met ten minste 10 advocaten, die gevestigd zijn buiten de grote steden (Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht). Onderzocht werd onder meer welke van deze advocatenkantoren regionaal het beste scoren bij bedrijfsovernames en fusies. RWV Advocaten staat hierin bovenaan als het gaat om het aantal fusies en overnames per advocaat in de regio Leiden.

Bent u van plan uw (familie)bedrijf te verkopen?

Een fusie of overname is een ingrijpend proces; financieel, juridisch én emotioneel. De impact van het afscheid nemen van een eigen bedrijf wordt vaak onderschat. Daarom is het prettig te weten dat wij voor u onderhandelen. Op basis van een vast stappenplan werken we naar de beste deal. Wij begeleiden het hele proces tot en met de ondertekening van de verkoopovereenkomst. En adviseren u desgewenst ook over wat u met de opbrengst kunt doen. 

Dus als u van plan bent uw (familie)bedrijf te verkopen of juist om een bedrijf over te nemen, neem gerust contact op met onze overnamespecialisten.