wat klanten over ons zeggen

Het stoppen van het bedrijf was geen gemakkelijke keuze. Mede dankzij Harjo Bakker en Kelly Verheij is een akkoord gesloten waardoor wij – en onze schuldeisers - verder met ons leven kunnen. Ze beschikken over zeer veel kennis, maar buiten dat begrepen ze ons en maakten zij altijd tijd voor ons als we wilden overleggen of vragen hadden. Lees meer

Anoniem

Grootschalige bloemenkwekerij

Dankzij Harjo Bakker en Kelly Verheij hebben wij op tijd gekozen voor een faillissement. Het was geen gemakkelijke keuze, maar uiteindelijk voor zowel het bedrijf als het personeel wel de beste keuze. Door hen wisten wij precies wat wij in deze lastige situatie moesten doen. Lees meer

Penny BuurmanBuurman & Buurman

snel en doeltreffend ingrijpen

Als het tij tegenzit, is het zaak om snel en doeltreffend in te grijpen. Werkt het businessmodel nog? Zijn de oorzaken structureel of conjunctureel? Is de financiering op orde? Is de onderneming afhankelijk van kortlopend krediet? Wordt te weinig werk door te veel mensen verricht? Hoe zijn de contacten met banken, leveranciers en dergelijke?

Als er niet (tijdig) wordt ingegrepen, kunnen later echt draconische maatregelen nodig zijn, zoals een surséance of een doorstart vanuit faillissement. Als niet tijdig of onvoldoende wordt ingegrepen, wordt je de regie uit handen genomen en is het een bank of een leverancier die de regie gaat overnemen.  

Wat kunnen onze insolventierecht advocaten voor jou betekenen?

Onze insolventierecht advocaten kunnen je in noodsituaties goed bijstaan en weten snel te schakelen. Omdat de advocaten van de sectie Insolventierecht ook regelmatig als curator optreden, zijn zij uitermate geschikt je te helpen om een faillissement juist te voorkomen.

Misschien ook interessant voor jou?