Soms is het fijn als je even kunt overleggen met een specialist, zonder dat het direct geld kost. We snappen dat en bieden je de mogelijkheid om vrijblijvend een half uurtje te sparren met een echtscheidingsadvocaat of advocaat erfrecht.  

Je kunt ons vragen stellen over scheiding, einde samenleving of erfrecht.

Scheiding

Als je met een van onze advocaten wilt overleggen over bijvoorbeeld de verschillende manieren van scheiden en wat je ervan kunt verwachten. Of als je meer informatie wilt over hoe een echtscheidingsprocedure verloopt en wat het kost, dan ben je van harte welkom tijdens het gratis juridisch spreekuur. 

Je kunt samen komen (om bijvoorbeeld de mogelijkheden van mediation te onderzoeken) of alleen, als jullie beiden een eigen advocaat in de arm nemen.  

Ook voor andere vragen over scheiding of einde samenleving, kun je tijdens het juridisch spreekuur bij ons terecht.

Erfrecht

Als je als nabestaande te maken krijgt met het erfrecht komt er veel op je af. Je vraagt je waarschijnlijk af waar je recht op hebt als een dierbare overlijdt. Of wat er van je wordt verwacht. 

Het gebeurt helaas ook nog regelmatig dat een nalatenschap voor conflicten tussen erfgenamen zorgt. We helpen je met het in kaart brengen van je positie.

Heb je een vraag of advies nodig over een ander erfrechtelijk geschil, dan ben je uiteraard ook van harte welkom tijdens het juridisch spreekuur.

gratis juridisch spreekuur

Afspraak maken

Maak nu een afspraak voor het juridisch spreekuur

Als je gebruik wilt maken van het gratis juridisch spreekuur, meld je dan telefonisch (071-7502205) aan of maak gebruik van het formulier. 

Het gesprek vindt plaats in de Bibliotheek in Oegstgeest, duurt maximaal 30 minuten en is geheel vrijblijvend.